Intervju: Teja Krajnik - Fitnes

Intervju: Teja Krajnik - Fitnes
Predstavi se, povej kaj zanimivega o sebi:  
Moje ime je Mateja, prihajam iz Cerkelj na Gorenjskem, stara sem 28 let in zadnjih par let je moja strast fitnes. S fantom sva se podala na svojo poslovno pot in odprla najin fitnes, ki se nahaja v Cerkljah. Nikoli si nisem predstavljala, da bom nekoč imela svoj fitnes, ampak ko sem prvič stopila v fitnes sem si predstavljala, da bi nekoč imela nekaj podobnega in zgodilo se je. Pot ni bila lahka še vedno ni, ampak se iz dneva v dan trudim, da bi bil vsak dan boljši. 
Obožujem poletje in morje, če bi lahko izbirala bi z veseljem živela nekje, kjer je vedno toplo in da imam morje vedno zraven sebe. Rada skočim tudi na kakšen hrib, čeprav v zadnjih časih zaradi bolečin v kolenih to ni več tako dostopno ampak ko se odločim grem. Bolečina mine :) 
Trudim se biti pozitivna, nasmejana in vsak dan aktivna.
 
Kako izgleda tvoj povprečni dan?
Moj povprečni dan je čisto odvisen kaj imam tisti dan v planu, zjutraj se zbudim okoli 6-7 ure, potem ali grem v fitnes na trening ali v službo (delam tudi v lokalu), popoldne me čakajo obveznosti za fitnes, ker s fantom vodiva svoj fitnes je kar nekaj dela, proti večeru imam ponavadi osebne treninge. Moj dan se zaključi ob 10h zvečer, pojem večerjo in okoli 23:30 odidem v posteljo.

Kakšna si bila kot otrok, kaj te je zanimalo, kaj si rada počela?
Kot otrok sem bila zelo rada zunaj s prijatelji, takrat računalniki in telefoni niso bili še tako zanimivi, važno mi je bilo samo to, da se imam lepo s prijatelji in da sem čim več na svežem zraku

Od kod motivacija za tvoj življenjski slog?
Nikoli nisem pričakovala, da bo to postal moj življenjski slog. Pred kakšnimi 7 leti sem prvič stopila v fitnes, nisem vedela kako se naj lotim, ampak sem vseeno redno hodila. Kmalu mi je padla motivacija in sem vse pustila, tako se je nadaljevalo par let. Potem sem spoznala fanta in čez nekaj časa sva se odločila, da stopiva na skupno poslovno pot in odpreva fitnes, bila sva popolna začetnika v poslu, ampak vedela sva, da imava oba rada šport in da nama bo uspelo. Leta 2020 sva odprla vrata najinega fitnesa, ampak ker se je takrat situacija s korono dobro začela sva imela kar težko leto, še vedno se čutijo posledice, ampak ne bova obupala, ker če sva preživela to obdobje veva, da bo šlo samo še na boljše. 
S katerimi športi se pogosto ukvarjaš? 
Trenutno je moj edini šport fitnes, kjer se trudim biti z vsakim treningom močnejša in boljša. Če pa sem kakšen vikend prosta in je lepo vreme pa z veseljem skočim na kakšen hrib. 

Najljubša točka, kamor rada greš?
Trenutno zaradi pomanjkanja časa bolj malo grem kam, ampak če bi mogla izbrati pa z veseljem na kak bližnji hrib, kjer si lahko zbistrim misli.


Kaj zate pomeni dobro oblačilo?
 Dobro oblačilo zame pomeni, da mi je v njem udobno, da me nič ne tišči in da ko to oblečem da si predstavljam da je svet moj! :D 

Kaj se spremeni, ko si enkrat oblečeš športna oblačila - ali naraste motivacija za nekaj več?
 Večinoma časa preživim v športnih oblačilih, tako da prav veliko se ne spremeni. Zame motivacija ne pomeni prav veliko, ker najbolj pomembna je disciplina, da sem se naučila kaj je v življenju pomembno in kaj me osrečuje.

Kaj najraje nosiš med športno aktivnostjo?
 Športne pajkice in športno majčko/top.

Tvoji načrti, cilji za naprej?
 Biti vsak dan boljša kot včeraj, iti korak za korakom do svojega cilja. Načrtov in sanj nočem razkriti, ker se potem hitro razblinijo. Trudim se postati najboljša verzija sebe in še naprej pomagati ljudem na njihovi fitnes poti, osrečuje me ko gledam nasmejane obraze v fitnesu, ker vem da uživajo in se trudijo narediti nekaj dobrega za sebe.
 

Kaj ti je všeč na Twink kratki majici
Najbolj mi je všeč to, da se popolnoma prilega telesu, je kot druga koža, nič ne tišči in narejena je iz materialov, ki dihajo. Super izbira za vse športne navdušence.
Majčka Twink je res super, je iz tako prijetnih materialov, da se ti res prilega na tvoje telo. Preizkusila sem jo v fitnesu in res material diha, nič ne veže in je super za razne športe. Komaj čakam da jo preizkusim še za na kakšen hrib.